Valmistuneet kohteet

Olemme ylpeitä työstämme ja tekijöistämme.

Haluammekin esitellä teille muutamia kohteita, jotka ovat jo kotikäytössä.

Kurkkaa peremmälle.

Moderni paritalo, Luonnonmaa, Naantali

As Oy Linnarinne, rivitalo, Luonnonmaa, Naantali

As Oy Naantalin Hovi, rivitalo, vanha kaupunki, Naantali

Moderni paritalo, Luonnonmaa, Naantali

3 h + k + s

85 m2

Rakensimme uuden modernin paritalon Naantalin Luonnonmaalle, josta on kävellen Naantalin vanhaan kaupunkiin noin kaksi kilometriä. Luonnonmaalla metsä ja meri ovat molemmat lähes kotiovellasi.

Asunto on käytännöllisesti yhdessä tasossa. Astuessasi pääovesta sisään, näet huoneiston läpi aina takapihalle asti. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tulvivat valoa oleskelutilohin. Olohuoneen lattia ja katto jatkuvat samassa tasossa tilavalle katetulle patiolle, josta on näkymät etelän suuntaan.
Pintamateriaalit ovat vaaleasävyiset, joita on tehostettu betonivärillä. 

Kiintokalusteet toimitti tanskalainen laadukas Kvik. Kokonaisuus on huolella valittu, sisältäen Boschin kodinkoneet ja Savon tyylikkään liesituulettimen. Yksityiskohtia ei ole unohdettu, esimerkiksi vieras-wc:n istuin on seinämallinen Ido Geberit, suihkussa on Oras Optiman sadetinsuihku, makuuhuoneessa on liukuovi luoden avaruutta tilaan, saunassa on vaakaikkuna ulos, sekä valoa tuova lasiseinä pesuhuoneen ja saunan välillä tuovat ripauksen luksusta arkihetkiin.

Molempiin asuntoihin sisältyy autokatospaikka ja ulkovarasto.

Talon lämmitys hoidetaan asuntokohtaisesti omalla poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella termostaattiohjatulla lattialämmityksellä.

Pohjapiirros

Julkisivupiirros

Asemapiirros

 
As Oy Linnarinne

Rivitalo, Luonnonmaa, Naantali
Käköläntie 25-27

ASUNNOT

Uusi Naantalin Luonnonmaalla (Käköläntie 25-27) sijaitseva asunto-osakeyhtiö koostuu kolmesta yksikerroksisesta rivitalosta, jossa jokaisessa on kolme huoneistoa. Talokohtainen porrastus lisää tilavien terassien ja osakaspihojen yksityisyyttä. Porrastukset maisemoidaan talojen väleihin tulevilla kivivalleilla. Linnarinteen 4 h + kt asuntoja on kahta eri kokoa; 109 m2 huoneistoja sekä 109 ja 118 m2 päätyhuoneistoja. Omalla tontilla olevien talojen lämmitysmuoto on taloudellinen ja ekologinen maalämpö ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

AVARAA ASUMISTA

 

Linnarinteen kodeissa on katto korkealla. Avarissa ja valoisissa huoneistoissa sisäkatto nousee olohuoneessa ja viereisessä makuuhuoneessa yli kolmen metrin korkeuteen. Olohuoneessa on takkavaraus. Keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa, joka avautuu lattiaan saakka ulottuvien ikkunoiden ja lasioven kautta isolle katetulle terassille. Myös olohuoneen viereisessä makuuhuoneessa ikkunat ulottuvat lattiaan asti maksimoiden luonnonvalon määrän.

KÄYTÄNNÖLLINEN ARKI

Asunnot on suunniteltu sujuvan arjen ehdoilla, niissä on reilusti säilytystilaa ja tilavat makuuhuoneet. Eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa on kiinteät liukuovelliset kaapistot, päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, kylpyhuoneen yhteydessä tilava kodinhoitotila/meikkauspiste ja ulkona oma varastotila. Kaikissa asunnoissa on kaksi wc:tä, joista erillisessä wc-tilassa on tyylikäs ja käytännöllinen seinämallinen wc-istuin.

ILTA-AURINKOA TERASSILLA

 

Kaikissa asunnoissa, asunnon levyinen 32 m2 katettu terassi joka toimii ulko-olohuoneena lämpiminä vuodenaikoina. Etelään/lounaaseen suuntautuvilla terasseilla voi nauttia kuuluisasta Naantalin auringosta pitkälle iltaan. Terassien jatkeena on osakaspihat, jotka isommissa päätyasunnoissa ulottuvat myös talon sivuille. Pihoilla on valmiina nurmikko ja reilun kokoisia istutuksia sekä valmius pihavalaistukselle. Terassilla on valmiina ulkovalot ja kolme pistorasiaa esimerkiksi terassilämmitintä varten.

 

Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksen suojassa ja toinen etupihalla. Molemmat on varustettu asunnosta käsin etäohjattavalla pistokkeella. Käytännöllinen ratkaisu etenkin kylminä päivinä!

Pohjapiirrokset:

109 m2

109 m2, pääty 

118 m2

 
As Oy Naantalin Hovi

Rivitalo, vanha kaupunki, Naantali
Kaivokatu 11

62 m² - 133 m

Rakensimme Naantalin keskustaan, ainutlaatuiseen vanhaan kaupunkiin, kahdeksan uniikin asunnon rivitalokokonaisuuden. Ovesta ulos astuessa ovat meri ja pienvenesatama kivenheiton päässä sekä kaikki kaupungin palvelut kävelymatkan etäisyydellä. Tämä kohde tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä nauttimaan elämästä vanhassa kaupungissa, modernein mukavuuksin varustetussa uudessa kodissa.

Kodit ovat kooltaan 62 - 133 m² ja yhtiö muodostuu kahdesta erillisestä talosta. Kuusi asunnoista on esteettömiä yhden tason koteja ja kaksi suurinta asuntoa ovat kahdessa tasossa. Molemmissa taloissa on hissi. Nämä kodit lämpeävät edullisesti ja ekologisesti maalämmöllä, jossa on myös viilennytoiminto kuumia päiviä varten.

Rakennustapaselostus

Asemapiirros

Talojen pohjapiirrokset:

Talo A

Talo B

 

Onkitie 3

21100 Naantali

Lähetä viestiä meille