Kohteen asunnot on myyty
Paritalo, Naantali
Väinöläntie 34, Naantali
3 h + k + s 
96 m² ja 104 m²
Kohteen kuvat ja pohjapiirrokset löydät tämän sivun lopusta.

Loistavalle sijainnille vain kivenheiton päähän merenrannasta on rakenteilla taattua Treevan korkeaa laatua oleva paritalo. Paritalon arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2021. Näitä kohteita on tarjolla todella harvoin. Tartu nyt tilaisuuteen asua tunnelmallisen Naantalin rannan läheisyydessä täysin uudessa kodissa, jossa ei remonttihuolia ole.

Omakotimaista asumista meren läheisyydessä

 

Tässä kodissa asut omakotimaisesti lähellä merta. Kaupungin palvelut sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä, upeat meri-ilmaa täynnä olevat kävelyreitit alkavat lähes kotiovelta ja Föli-pysäkki sijaitsee lähellä. Lisämukavuutta ympäristöstä nauttimiseen tuovat lasitettu kookas etupatio jonne pääset sujuvasti lasisen liukuoven kautta suoraan olohuoneesta ja avopatio takapihalla, joka rajoittuu rauhalliseen puistoon.

Moderneja linjoja, esteettömyyttä ja valoa

 

Kokonaisuuden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota isoihin yhtenäisiin ikkunapintoihin. Ikkunat ovat lattiasta kattoon ja valo tulvii niistä sisälle. Pohjaratkaisu on yksitasoinen ja esteetön. Jokaiseen päivään luksusta tuovat avara eteisaula ja olohuone, sekä master-bedroomin yhteydessä oleva pukeutumishuone. Rakennus kokonaisuudessaan edustaa puhdaslinjaista, skandinaavista nykyarkkitehtuuria.

 

Pinnoissa on kiinnitetty huomiota suuriin pintoihin ja kestävyyteen. Lattiat tulevat olemaan yksisauvaista parkettia sekä isoa laattaa. Keittiö on varustettu kivitasoilla ja integroiduilla laadukkailla kodinkoneilla. WC on varustettu seinämallisella, pyöreälinjaisella IDO Image- istuimella.

Laadukasta rakentamista ja ekologisia ratkaisuja

 

Ekologisuus tulee aikaa kestävän rakentamisen kautta esille, mutta myös lämmitysratkaisussa, sillä kohde lämpeää NIBE:n F750-mallisella poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Rakennuksen eristeenä käytetään EKO-villaa, joten rakenteet ovat hengittävät ja sisäilman laatu hyvä.

 

Mikäli liikkumismuotosi on auto tai sähköauto, on sillekin loistavat puitteet. Molemmat asunnot on varustettu autokatospaikalla ja piha-autopaikalla. Autokatospaikka on vakiovarustettu sähköauton latausvalmiudella. Autokatospaikan yhteydessä on myös tilava lämmin varasto esimerkiksi kausiharrastustarvikkeiden säilyttämiseen.

 

Kohde myydään hallinnanjakosopimuksella.

 

Tutustu alla olevista materiaaleista kohteeseen tai ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit tutustua joulukuussa 2020 valmistuneeseen kohteeseen Väinöläntie 26, joka on lähes vastaava kuin Väinöläntie 34:n kohde.

 

Lisätiedot:
Mika Vesterinen

040 589 5917

Voit myös lähettää meille viestin lomakkeella.

Pohjapiirros, asunto 1

Julkisivupiirros

Asemapiirros