top of page
Valmistuneet kohteet

Olemme ylpeitä työstämme ja tekijöistämme.

Haluammekin esitellä teille muutamia kohteita, jotka ovat jo kotikäytössä.

Kurkkaa peremmälle.

Moderni paritalo, Luonnonmaa, Naantali

As Oy Linnarinne, rivitalo, Luonnonmaa, Naantali

As Oy Naantalin Hovi, rivitalo, vanha kaupunki, Naantali

As Oy Naantalin Palokärki, kerrostalo, Naantali

Paritalo, Väinöläntie 26, Naantali

Paritalo, Väinöläntie 34, Naantali

Moderni paritalo, Luonnonmaa, Naantali

3 h + k + s

85 m2

Rakensimme uuden modernin paritalon Naantalin Luonnonmaalle, josta on kävellen Naantalin vanhaan kaupunkiin noin kaksi kilometriä. Luonnonmaalla metsä ja meri ovat molemmat lähes kotiovellasi.

Asunto on käytännöllisesti yhdessä tasossa. Astuessasi pääovesta sisään, näet huoneiston läpi aina takapihalle asti. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tulvivat valoa oleskelutilohin. Olohuoneen lattia ja katto jatkuvat samassa tasossa tilavalle katetulle patiolle, josta on näkymät etelän suuntaan.
Pintamateriaalit ovat vaaleasävyiset, joita on tehostettu betonivärillä. 

Kiintokalusteet toimitti tanskalainen laadukas Kvik. Kokonaisuus on huolella valittu, sisältäen Boschin kodinkoneet ja Savon tyylikkään liesituulettimen. Yksityiskohtia ei ole unohdettu, esimerkiksi vieras-wc:n istuin on seinämallinen Ido Geberit, suihkussa on Oras Optiman sadetinsuihku, makuuhuoneessa on liukuovi luoden avaruutta tilaan, saunassa on vaakaikkuna ulos, sekä valoa tuova lasiseinä pesuhuoneen ja saunan välillä tuovat ripauksen luksusta arkihetkiin.

Molempiin asuntoihin sisältyy autokatospaikka ja ulkovarasto.

Talon lämmitys hoidetaan asuntokohtaisesti omalla poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella termostaattiohjatulla lattialämmityksellä.

Pohjapiirros

Julkisivupiirros

Asemapiirros

Moderni paritalo
As Oy Linnarinne

Rivitalo, Luonnonmaa, Naantali
Käköläntie 25-27

ASUNNOT

Uusi Naantalin Luonnonmaalla (Käköläntie 25-27) sijaitseva asunto-osakeyhtiö koostuu kolmesta yksikerroksisesta rivitalosta, jossa jokaisessa on kolme huoneistoa. Talokohtainen porrastus lisää tilavien terassien ja osakaspihojen yksityisyyttä. Porrastukset maisemoidaan talojen väleihin tulevilla kivivalleilla. Linnarinteen 4 h + kt asuntoja on kahta eri kokoa; 109 m2 huoneistoja sekä 109 ja 118 m2 päätyhuoneistoja. Omalla tontilla olevien talojen lämmitysmuoto on taloudellinen ja ekologinen maalämpö ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

AVARAA ASUMISTA

 

Linnarinteen kodeissa on katto korkealla. Avarissa ja valoisissa huoneistoissa sisäkatto nousee olohuoneessa ja viereisessä makuuhuoneessa yli kolmen metrin korkeuteen. Olohuoneessa on takkavaraus. Keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa, joka avautuu lattiaan saakka ulottuvien ikkunoiden ja lasioven kautta isolle katetulle terassille. Myös olohuoneen viereisessä makuuhuoneessa ikkunat ulottuvat lattiaan asti maksimoiden luonnonvalon määrän.

KÄYTÄNNÖLLINEN ARKI

Asunnot on suunniteltu sujuvan arjen ehdoilla, niissä on reilusti säilytystilaa ja tilavat makuuhuoneet. Eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa on kiinteät liukuovelliset kaapistot, päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, kylpyhuoneen yhteydessä tilava kodinhoitotila/meikkauspiste ja ulkona oma varastotila. Kaikissa asunnoissa on kaksi wc:tä, joista erillisessä wc-tilassa on tyylikäs ja käytännöllinen seinämallinen wc-istuin.

ILTA-AURINKOA TERASSILLA

 

Kaikissa asunnoissa, asunnon levyinen 32 m2 katettu terassi joka toimii ulko-olohuoneena lämpiminä vuodenaikoina. Etelään/lounaaseen suuntautuvilla terasseilla voi nauttia kuuluisasta Naantalin auringosta pitkälle iltaan. Terassien jatkeena on osakaspihat, jotka isommissa päätyasunnoissa ulottuvat myös talon sivuille. Pihoilla on valmiina nurmikko ja reilun kokoisia istutuksia sekä valmius pihavalaistukselle. Terassilla on valmiina ulkovalot ja kolme pistorasiaa esimerkiksi terassilämmitintä varten.

 

Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksen suojassa ja toinen etupihalla. Molemmat on varustettu asunnosta käsin etäohjattavalla pistokkeella. Käytännöllinen ratkaisu etenkin kylminä päivinä!

Pohjapiirrokset:

109 m2

109 m2, pääty 

118 m2

Anchor 1
As Oy Naantalin Hovi

Rivitalo, vanha kaupunki, Naantali
Kaivokatu 11

62 m² - 133 m

Rakensimme Naantalin keskustaan, ainutlaatuiseen vanhaan kaupunkiin, kahdeksan uniikin asunnon rivitalokokonaisuuden. Ovesta ulos astuessa ovat meri ja pienvenesatama kivenheiton päässä sekä kaikki kaupungin palvelut kävelymatkan etäisyydellä. Tämä kohde tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä nauttimaan elämästä vanhassa kaupungissa, modernein mukavuuksin varustetussa uudessa kodissa.

Kodit ovat kooltaan 62 - 133 m² ja yhtiö muodostuu kahdesta erillisestä talosta. Kuusi asunnoista on esteettömiä yhden tason koteja ja kaksi suurinta asuntoa ovat kahdessa tasossa. Molemmissa taloissa on hissi. Nämä kodit lämpeävät edullisesti ja ekologisesti maalämmöllä, jossa on myös viilennytoiminto kuumia päiviä varten.

Rakennustapaselostus

Asemapiirros

Talojen pohjapiirrokset:

Talo A

Talo B

HOVI
As Oy Naantalin Palokärki, kerrostalo, Naantali
Palomäenkatu 5
1-3 h + k
34 m² - 58 m²

As Oy Naantalin Palokärki sijaitsee aivan Naantalin kauniin merellisen keskustan tuntumassa. Naantali on tunnettu historiaa huokuvasta keskustasta,
vilkkaasta veneilykulttuurista, upeista ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksista niin kesällä kuin
talvella, sekä tietysti Muumimaailmasta ja kylpylästään. 
 
As Oy Palokärki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä, paikalla, jossa arki sujuu
mutkattomasti. Palokärjestä käsin voi vuoden ympäri poimia paikallisten tuottajien
tarjoamat sesonkituotteet torilta, jonne on matkaa kotoa vain 400 metriä ja
ruokakauppaankin vain 300 metriä. Kaikki keskustan palvelut, koulut, päiväkodit,
kulttuuritarjonta ja Kuparivuoren liikuntaelämykset ovat kävelyetäisyyden päässä.
Mikäli liikkumismuoto on auto, tarjoaa Palokärki siihenkin loistavat puitteet. Jokaisella
asunnolla on mahdollisuus lunastaa autopaikka joko pihalta tai omasta hallista. Pihapaikat
on vakiovarustettu sähkötolpalla ja hallipaikat on vakiovarustettu sähköauton
latausmahdollisuudella, ja parkkihallista on myös esteetön kulku hissillä kulku omaan
kerrokseen.
 
Asuntoyhtiö koostuu 19 raikkaan valoisasta sekä kompaktista asunnosta ja on
nelikerroksinen. Asuntojen koot vaihtelevat yhdestä kolmeen huoneeseen ja jokaisessa
asunnossa on nykyaikainen avokeittiö (KT) sekä isot ikkunat valaisemassa elämää.
Jokainen asunto on varustettu omalla, tilavalla, julkisivuun sointuvalla ja lasitetulla
parvekkeella, jossa voi kesäaamuna nauttia kahvin ja syksyllä huopaan kääriytyneenä
lämpimän kaakaon. Suunnittelussa punaisena lankana on koko matkan kulkenut tietysti
Treevan tunnettu laatu sekä modernit valoisat ratkaisut. 
 
Talon ytimen muodostaa luja, kivinen rakenne, jonka ulkokuori on skandinaavinen ja sen
päävärit ovat vaalean tuohi ja tumma graniitti, joita punaiset, linjakkaat parvekkeet
piristävät. Lämpö taloon saadaan ekologisella, toimintavarmalla ja huokealla
maalämmöllä. Asunnot on suunniteltu arkielämän sujuvuutta miettien, laatua ja valoa
unohtamatta. Pinnat tulevat olemaan vaaleansävyisiä ja laadukkaita, skandinaavista tyyliä
arvostavaa. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhotila josta löytyy myös sauna.
 
Uudessa asuntoyhtiössä asuminen on helppo ja sujuva ratkaisu sillä remonttihuolia ei ole.
Treeva tekee koteja asumista ja elämistä varten, laatumme on pitänyt ja näkynyt jo yli
kolmekymmentä vuotta.

PALOKÄRKI
Paritalo, Naantali
Väinöläntie 26, Naantali
3 h + k + s 
96 m² ja 104 m²

Loistavalle sijainnille vain kivenheiton päähän merenrannasta valmistui joulukuussa 2020 taattua Treevan korkeaa laatua oleva paritalo. 

Omakotimaista asumista meren läheisyydessä

 

Tässä kodissa asutaan omakotimaisesti lähellä merta. Kaupungin palvelut sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä, upeat meri-ilmaa täynnä olevat kävelyreitit alkavat lähes kotiovelta ja Föli-pysäkki sijaitsee lähellä. Lisämukavuutta ympäristöstä nauttimiseen tuovat lasitettu kookas etupatio ja avopatio takapihalla, joka rajoittuu rauhalliseen puistoon.

Moderneja linjoja, esteettömyyttä ja valoa

 

Kokonaisuuden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota isoihin yhtenäisiin ikkunapintoihin. Ikkunat ovat lattiasta kattoon ja valo tulvii niistä sisälle. Pohjaratkaisu on yksitasoinen ja esteetön. Jokaiseen päivään luksusta tuovat avara eteisaula ja olohuone, sekä master-bedroomin yhteydessä oleva pukeutumishuone. Rakennus kokonaisuudessaan edustaa puhdaslinjaista, skandinaavista nykyarkkitehtuuria.

 

Pinnoissa on kiinnitetty huomiota suuriin pintoihin ja kestävyyteen. Lattiat tulevat olemaan yksisauvaista parkettia sekä isoa laattaa. Keittiö on varustettu kivitasoilla ja integroiduilla laadukkailla kodinkoneilla. WC on varustettu seinämallisella, pyöreälinjaisella IDO Image- istuimella.

Laadukasta rakentamista ja ekologisia ratkaisuja

 

Ekologisuus tulee aikaa kestävän rakentamisen kautta esille, mutta myös lämmitysratkaisussa, sillä kohde lämpeää NIBE:n F750-mallisella poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Rakennuksen eristeenä käytetään EKO-villaa, joten rakenteet ovat hengittävät ja sisäilman laatu hyvä.

 

Mikäli liikkumismuotosi on auto tai sähköauto, on sillekin loistavat puitteet. Molemmat asunnot on varustettu autokatospaikalla ja piha-autopaikalla. Autokatospaikka on vakiovarustettu sähköauton latausvalmiudella. Autokatospaikan yhteydessä on myös tilava lämmin varasto esimerkiksi kausiharrastustarvikkeiden säilyttämiseen.

 

Kohde myytiin hallinnanjakosopimuksella.

 

Väinöläntie 26