top of page
Kaikki Tiiran kodit ovat löytäneet asukkaat. Nähdään messuilla 2022 Naantalissa.
Paritalot, Naantali
Lounatuuli 12 b, Naantali
3 h + k + s 
3 kpl - 98 m²
1 kpl - 125 m²
Kohteen kuvat ja pohjapiirrokset löydät tämän sivun lopusta.
Merinäköala ja saariston kaunis luonto
As Oy Naantalin Tiira rakentuu Naantalin asuntomessualueelle meren välittömään läheisyyteen. Tiira on kahden paritalon muodostama kokonaisuus, jossa on kunnioitettu saariston arkkitehtuuria moderneja linjoja unohtamatta. Jokaisessa asunnossa on oma avopatio, josta on merinäköala. Tiirassa asuessa on merellinen luonto upeine ulkoilumahdollisuuksineen koko ajan läsnä.
Ekologista asumista ja terve sisäilma
Merellinen saaristoluonto, terveellinen asuminen ja ekologiset energiaratkaisut ovat teemoja asuntomessuilla ja nämä on otettu huomioon myös Tiirassa. Rakennukset ovat ulokkeelliset merelle päin ja näin on saatu säästettyä kalliota mahdollisimman paljon louhinnalta ja samalla pihoista on saatu erittäin helppohoitoiset. Kaunis jylhä ja kallioinen saaristoluonto on haluttu säilyttää.
Jokaisessa asunnossa on oma aurinkokeräin, joka liitetään asuntokohtaiseen, ekologiseen Nibe F750 -poistoilmalämpöpumppuun. Asunnot on varusteltu viilennyksellä ja sähköauton latauspisteellä. Kerätty aurinkoenergia pyritään käyttämään asunnon toimintoihin, kuten viilennykseen, sähköauton lataukseen, käyttöveden lämmitykseen ja kodinkoneiden käyttöön. Rakenteet ovat turvalliset, asuntojen eristeenä on hengittävä EKO-villaeriste ja ne on varustettu asuntokohtaisilla vuodonilmaisulaitteilla.
Korkeaa laatua ja helppoutta
Asuntojen pinnoissa ja sisustuksessa on panostettu todella korkeaan laatuun. Keittiö on italialaista laatua, lattiat ovat isoa (1200 x 1200) laattaa läpi talon, ovet lukitaan Rollock älylukituksella ja lasitetulle parvekkeelle kuljetaan liukuoven kautta. Kaikki asunnot on varustettu isolla, lämpimällä varastolla/teknisellä tilalla. Autokatokset on varustettu sähköauton latauspisteillä. Lisäksi läheisestä venesatamasta on mahdollisuus vuokrata venepaikka.
As Oy Naantalin Tiiran arvioitu valmistumisaika on 7/2022. Ostajan on mahdollisuus vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuihin sekä pintoihin.

 

Lisätiedot:
Mika Vesterinen

040 589 5917

Voit myös lähettää meille viestin lomakkeella.

Pohjapiirrokset

Julkisivupiirros

Rakennustapaselostus

Naantali 2022.gif
bottom of page