top of page
Rivitalo, Naantali
Taimontie 19, Naantali
2 - 4 h + k + s 
63 m² ja 111 m²
Kohteen kuvat löydät tämän sivun lopusta.

Loistopaikalle omalle tontille kivenheiton päähän merenrannasta valmistuu korkeatasoinen rivitalo. Rakennamme ajatuksella, huippukoteja.

As Oy Taimontie 19 rakentuu arvostetulle sijainnille meren läheisyyteen Naantalin Taimoon. Tontti rajoittuu puistoon ja kaupungin venepaikat ovat muutaman sadan metrin päässä. Kaupungin keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä ja Naantalin kuuluisaan rantaan on matkaa noin kaksi kilometriä. Kaksiot ja kolmiot ovat yksitasoisia, neliöt kaksitasoisia. Kaikissa asunnoissa on iso asunnonlevyinen parveke, johon mahtuu mukavasti oleskelu- ja ruokailutilaa.

 

Avaraa asumista ja laadukkaita pintoja

Asunnot ovat avaria ja avaruuden tuntua vahvistavat isot ikkunat. Isojen ikkunoiden kautta luonto ja valo tulvivat asuntoihin sisälle. Asuntojen lattiat ovat kovapuulattiaa, joka kestää aikaa ja elämää. Keittiöt on varustettu Puustellin keittiöllä ja kodinkoneet ovat laadukkaita AEG:n tuotteita ja keittiö on varustettu muun muassa induktioliedellä jossa on liesituuletin.

Laadukasta rakentamista ja ekologisia ratkaisuja

Taloyhtiö perustetaan tukevasti kalliolle ja asuntojen väliseinät valetaan betonista. Yhtiön asunnot lämpiävät vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka tuo asumismukavuutta kestävästi myös kylmiin kausiin. Rakennuksen eristeenä käytetään EKO-villaa, joten rakenteet ovat hengittäviä ja sisäilman laatu hyvä. Kaikki asuntojen kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat M1-luokituksella varustettuja, eli parhaimman mahdollisen päästöluokituksen tuotteita. 

 

Liikkumisen helppoutta

Jokaiseen asuntoon kuuluu tolppapaikka autolle, lämmitysmahdollisuus lisää talviautoiluun mukavuutta. Autokatos sisältyy asunnon hintaan (poislukien as. 2), autokatokset ovat varustettu sähköauton latausasemalla. Fölibussin reitti kulkee aivan yhtiön edestä. Kellarista löytyy iso lämmin irtaimistovarasto harrastusvälineille.

 

​As Oy Taimontie 19:n arvioitu valmistumisaika on 8/2023. Ostajan on mahdollisuus vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuihin sekä pintamateriaaleihin.

Pohjakuvat:

A1

A2

A3

B4

B5

B6

C7

C8

C9

Varastot

Asemapiirrokset:

A1

A2

A3

B4

B5

B6

C7

C8

C9

Yhtiö

Lisätiedot:

Eetu Törnström

0400 760 968

sähköposti

bottom of page