Onkitie 3

21100 Naantali

Ennakkomarkkinoinnissa
As Oy Vuorineuvos, kerrostalo, Naantali
Palomäenkatu 1
1-3 h + kt
26,5 m² - 92 m²

Uusi kerrostalokohteemme As Oy Vuorineuvos sijaitsee aivan Naantalin kauniin merellisen keskustan tuntumassa. Naantali on tunnettu historiaa huokuvasta keskustasta, vilkkaasta veneilykulttuurista, upeista ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksista niin kesällä kuin talvella, sekä tietysti Muumimaailmasta ja kylpylästään. 
 
As Oy Vuorineuvos sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä, paikalla, jossa arki sujuu mutkattomasti. Vuorineuvoksessa asuessasi voit vuoden ympäri poimia paikallisten tuottajien tarjoamat sesonkituotteet torilta, jonne on matkaa kotoa vain 400 metriä ja ruokakauppaankin vain 300 metriä. Kaikki keskustan palvelut, koulut, päiväkodit, kulttuuritarjonta ja Kuparivuoren liikuntaelämykset ovat kotoasi kävelyetäisyyden päässä. Mikäli liikkumismuotosi on auto, tarjoaa Vuorineuvos siihen loistavat puitteet. Jokaisella asunnolla on mahdollisuus lunastaa autopaikka joko pihalta tai omasta hallista. Pihapaikat on varustettu sähkötolpalla ja hallipaikat on vakiovarustettu sähköauton latausoptiolla. Latausasema tulee asukkaan hankkia erikseen. Parkkihallista on myös esteetön kulku hissillä kulku omaan kerrokseen.
 
Asuntoyhtiö koostuu 21 raikkaan valoisasta sekä kompaktista asunnosta ja on kaikkiaan  kuusikerroksinen. Asuntojen koot vaihtelevat yhdestä kolmeen huoneeseen ja jokaisessa asunnossa on nykyaikainen avokeittiö (KT) sekä isot ikkunat valaisemassa elämää. Jokainen asunto on varustettu omalla, tilavalla, julkisivuun sointuvalla ja lasitetulla parvekkeella, jossa voi kesäaamuna nauttia kahvin ja syksyllä huopaan kääriytyneenä lämpimän kaakaon. Suunnittelussa punaisena lankana on koko matkan kulkenut tietysti Treevan tunnettu laatu sekä modernit valoisat ratkaisut. 
 
As Oy Vuorineuvos on kivirunkoinen ja sen viimeistelee muurattu julkisivu. Talon päävärit ovat vaalean tuohi ja tumma graniitti, joita punaiset, linjakkaat parvekkeet piristävät. Kaikki asunnot on varustettu asumismukavuutta lisäävällä lattialämmityksellä. Asunnot on suunniteltu arkielämän sujuvuutta miettien, laatua ja valoa unohtamatta. Pinnat tulevat olemaan vaaleansävyisiä ja laadukkaita, skandinaavista tyyliä arvostavaa. Asukkaiden yhteiskäytössä on saunatila puku- ja kerhotiloineen. 
 
Uudessa asuntoyhtiössä asuminen on helppo ja sujuva ratkaisu sillä remonttihuolia ei ole. Treeva tekee koteja asumista ja elämistä varten, laatumme on pitänyt ja näkynyt jo yli kolmekymmentä vuotta.

Arvioitu aloitusaika kesällä 2020 ja arvioitu valmistumisaika kesällä 2021. 

 

Löydät kaikki vapaana olevat asunnot Etuovesta.

Avaa alta alustavat pohjapiirrokset:

26,5 m²

35 m²

38,5 m²

39,5 m²

39,5 (B) m²

48 m²

50,5 m²

51 m²

78,5 m²

80 m²

84 m²

92 m²

1. kerros

2. ja 3. kerros

4. kerros

Kellarikerros

Piha ja autotalli

Lisätiedot:

Eetu Törnström

0400 760 968