top of page
Paritalo, Naantali
Presidentinkatu 14, Naantali
3 h + k + s 
97 m² ja 110 m²
Kohteen kuvat löydät tämän sivun lopusta.

Loistavalle sijainnille, omalle tontille, vain kivenheiton päähän merenrannasta valmistuu taattua Treevan korkeaa laatua oleva paritalo. 

Omakotimaista asumista meren läheisyydessä

 

Tässä kodissa asutaan omakotimaisesti lähellä merta. Kaupungin palvelut sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä, upeat meri-ilmaa täynnä olevat kävelyreitit alkavat lähes kotiovelta ja Föli-pysäkki sijaitsee lähellä. Lisämukavuutta ympäristöstä nauttimiseen tuovat lasitettu kookas etupatio jonne pääsee sujuvasti lasisen liukuoven kautta suoraan olohuoneesta.

Moderneja linjoja, esteettömyyttä ja valoa

 

Kokonaisuuden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota isoihin yhtenäisiin ikkunapintoihin. Ikkunat ovat lattiasta kattoon ja valo tulvii niistä sisälle. Pohjaratkaisu on yksitasoinen ja esteetön. Jokaiseen päivään luksusta tuovat avara eteisaula ja olohuone, sekä master-bedroomin yhteydessä oleva pukeutumishuone. Rakennus kokonaisuudessaan edustaa puhdaslinjaista, skandinaavista nykyarkkitehtuuria.

 

Pinnoissa on kiinnitetty huomiota suuriin pintoihin ja kestävyyteen. Lattiat tulevat olemaan yksisauvaista parkettia sekä isoa laattaa. Keittiö on varustettu kivitasoilla ja integroiduilla laadukkailla kodinkoneilla. WC on varustettu seinämallisella, pyöreälinjaisella IDO Image- istuimella.

Laadukasta rakentamista ja ekologisia ratkaisuja

 

Ekologisuus tulee aikaa kestävän rakentamisen kautta esille, mutta myös lämmitysratkaisussa, sillä kohde lämpeää NIBE:n F750-mallisella poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämpimään kesäaikaan asunnon saa pidettyä viileänä asuntokohtaisella ilmalämpöpumpulla, jota voi talvisin käyttää myös lämmittämiseen. Rakennuksen eristeenä käytetään EKO-villaa, joten rakenteet ovat hengittävät ja sisäilman laatu hyvä.

 

Mikäli liikkumismuotosi on auto tai sähköauto, on sillekin loistavat puitteet. Molemmat asunnot on varustettu autokatospaikalla ja piha-autopaikalla. Autokatospaikka on vakiovarustettu sähköauton latausvalmiudella. Asunnon yhteydessä on myös tilava lämmin varasto esimerkiksi kausiharrastustarvikkeiden säilyttämiseen.

Kohde myydään hallinnonjakosopimuksella.

Hinnasto

Asemapiirros

Pohjapiirros

Julkisivupiirros

Lisätiedot:

Mika Vesterinen

040 589 5917

bottom of page