top of page
Kaikki kohteen asunnot on myyty
As Oy Rantakallio, rivitalo, Naantali
Rantaruonankatu 12, Naantali
3 - 4 h + kt + s 
91,5 m² - 119,5 m²
Kohteen kuvat ja pohjapiirrokset löydät tämän sivun lopusta.
Merinäköalalla varustettua esteetöntä asumista
As Oy Rantakallio rakentuu arvostetulle sijainnille meren läheisyyteen Naantaliin. Tontti rajoittuu vehreään Matkailijanpuistoon ja kaupungin ylläpitämille kuntorappusille on matkaa noin kaksisataa metriä. Kaupungin keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä ja Naantalin kuuluisaan rantaan on matkaa noin kaksi kilometriä.
 
Asunnot ovat yksitasoisia ja esteettömiä ja kaikki asunnot on varustettu isolla parvekkeella jossa voi nauttia merinäköalasta vaikka ympäri vuoden. Yhtiöllä on myös mahdollisuus rakentaa oma laituri Kalevanlahteen, veneitä tai vaikka vain omia uimahetkiä varten.
 
Avaraa asumista ja laadukkaita pintoja
Asunnot ovat avaria ja avaruuden tuntua vahvistavat isot ikkunat. Isojen ikkunoiden ja lasitetun parvekkeen lasisen liukuoven kautta luonto ja valo tulvivat asuntoihin sisälle. Asuntojen lattiat ovat vakiovarustettuja tammilautaparketilla, joka kestää aikaa.
 
Keittiöt on varustettu Noblessan keittiöllä ja keittiön työtasot ovat keraamisia. Keittiön kodinkoneet ovat laadukkaita AEG:n tuotteita ja keittiö on varustettu muun muassa induktioliedellä. 
Kestävä perusta ja ekologiset ja puhtaat ratkaisut
Taloyhtiö perustetaan tukevasti kalliolle ja asuntojen väliseinät valetaan betonista. Yhtiö lämpeää ekologisella maalämmöllä ja jokainen asunto on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka tuo asumismukavuutta kestävästi myös kylmiin kausiin. Kesän kuumalla auttaa asuntoihin vakiovarusteena asennetteva viilennyslaite.
Asunnot on varustettuja huoneistokohtaisella vedenkulutuksen mittarilla. Oras toimittaa asuntoihin vesikalusteet ja suihkut ovat Ecoflow-virtaamasäätimellä varustettuja sadesuihkuja. Kaikki asuntojen kiintokalusteet ovat M1-luokituksella varustettuja, eli parhaimman mahdollisen päästöluokituksen tuotteita.
Liikkumisen helppoutta 
Lähimmälle bussipysäkille on noin kaksisataa metriä matkaa. Jokaiseen asuntoon kuuluu tolppapaikka autolle, joka lisää talviautoiluun mukavuutta. Lisäksi on mahdollisuus ostaa erillinen autotallipaikka, jotka ovat vakiovarustettuja sähköauton latauspaikalla. Asuntojen kellarista löytyy lämmin irtaimistovarasto jossa on helppo säilyttää niin puutarhan hoitoon tarvittavia välineitä kuin urheiluvälineitä.
As Oy Rantakallion arvioitu valmistumisaika on 8/2022. Ostajan on toistaiseksi mahdollisuus vaikuttaa asunnon pohjaratkaisuihin sekä pintoihin.
Tartu nyt mahdollisuuteen muuttaa merinäköalalla varustettuun uuteen asuntoon, jossa tulevista remonteista ei tarvitse huolehtia.

 

Lisätiedot:
Eetu Törnström

0400 760 968

Voit myös lähettää meille viestin lomakkeella.

Pohjapiirrokset:

As 1

As 2

As 3

As 4

As 5

Rakennustapaselostus

bottom of page